غذاهای اسپانیایی
غذاهای اسپانیایی ها هم مانند خود کشور اسپانیا متنوع
می باشد غذای مخصوص محلی از سوپ لوبیا گرفته که در سواحل شمالی کشور
اسپانیا طبخ می شود تا ماهی سرخ شده که مخصوص جنوب کشور اسپانیاست متفاوت
است. اگر قصد دارید با تور اسپانیا و یا تور اروپا سفر کنید ، دانستن اطلاعاتی درباره غذاهای اسپانیایی خالی از لطف نیست.
در زیر توضیحاتی در مورد مهمترین و محبوب ترین غذاهای اسپانیایی داده ایم.
- ماریسکوس: خوراک صدف؛ در استان پونتوردا، سراغ خوشمزهترین نوع این غذا را بگیرید.
- کالامارس ان سوتینتا: در زبان اسپانیایی، به معنای ماهی مرکبی است که در مرکب خودش پخته شده باشد.
- چیپیرونس الاپلانچا: کباب بچههشتپا.
- کاراکولس: حلزون در سس داغ.
- پسکایتو فریتو: ماهی سرخ شدهی خوشمزهای که در جنوب اسپانیا فت و فراوان پیدا میشود.
- فاباداآستوریانا: تاسکباب لوبیا که به شیوهی آستوریاس طبخ شده.
- گامباس ال آخیو: میگو با سیر و فلفل؛ اگر غذاهای تند دوست داشته باشید، پیشنهاد میکنیم این غذا را امتحان کنید.
- گازپاچو اندلوز: سوپ سرد سبزیجات است که مخصوصاً در هوای گرم خیلی میچسبد و خوردنش به این میماند که یک کاسه سالاد تر و تازه را سر بکشید.
- اولیواس: زیتون را اسپانیاییها بیشتر به عنوان مزه سرو میکنند.
- پائیا: نوعی پلو است که در اصل از والنسیا میآید و با جوجه، خرگوش یا زعفران دم میکشد. در بعضی از نسخههای این غذا البته ماهی هم استفاده میکنند. بومیان اسپانیا این غذا را در دیگهای بزرگ و برای مهمانیهایشان، جوری درست میکنند که نظیرش در هیچ رستورانی پیدا نمیشود.
- پوتاخه ده اسپیناکاس ای گاربانزوس: تاس کباب نخود با اسفناج.
- تورتیلا ده پاتاتاس: املت مخصوص اسپانیاییست با سیبزمینی سرخ شده. میگویند چیرهدستی آشپز را باید با چشیدن یک تکهی کوچک از تورتیلای سیبزمینیاش سنجید! بعضی از آشپزها اگر صلاح بدانند یک پیاز هم در این املت خورد میکنند.
- پاتاتاس براواس: برای درست کردن این غذا، باید سیبزمینی را به تکههای کوچک برش داد، در آب جوشاند و با سس تند و ادویه، در روغن تفت داد.
- بوکادیو ده کالامارس : کالاماری سرخ شده در یک ساندویچ چاباتا با آبلیمو سرو میشود.
- سپیاکون الیولی : ده پای سرخ شده یا مایونز سیر. در میان گردشگران بسیار پرطرفدار است.
- امپاناداس گایگاس: کلوچههای گوشتی که در مادرید بسیار پرطرفدارند و از ناحیهی گالیسیا میآیند.
- ستاس ال آخییو / گامباس ال آخییو: میگو با قارچ وحشی که در سیر سرخ میکنند.