فرهنگ غذایی در فرانسه

در آشپزی عالی فرانسوی، اعتقاد بر این است که هر ماده‌ی خوراکی در لحظه‌ی خاصی از پخت، به اوج عطر و طعم خود می‌رسد و سپس از اوج می‌افتد، همچنین استفاده از ادویه‌جات و چاشنی‌هایی با عطر تند و مزه‌های قوی، به سبب پوشاندن بو و مزه‌ی ماده‌ی اصلی غذا، کاربردی ندارد و تنها اندکی سیر و فلفل سیاه تازه‌ساب، به غذا می‌زنند. به همین دلیل است که غذاهای فرانسوی اغلب به ذائقه‌ی ما سازگار نیست و ممکن است بی‌مزه و خام به نظر برسد.

فرهنگ غذایی در فرانسه

thanksgiving_1-qprهنر آشپزی فرانسوی که امروزه در همه جای جهان رواج دارد، عبارت است از استفاده از مواد خوب و تازه، ترکیب مناسب این مواد با هم، مصرف کره و خامه‌ی فراوان و دقت و ظرافت در پخت و سلیقه در آرایش غذا. اگر قصد دارید با تور اروپا و یا تور فرانسه سفر کنید، بهتر است اطلاعاتی در مورد فرهنگ غذایی در فرانسه کسب کنید.

فرهنگ غذایی در فرانسه

images-qprصبحانه‌ی فرانسوی مختصر است و معمولاً تشکیل شده از یک فنجان قهوه با یک کرواسان یا نان باگت با کره و مربا، اما غذاهای اصلی از چند دور غذا تشکیل می‌شوند که دور اول پیش‌غذاست، بعد غذای اصلی و در آخر هم دسر.  پای غذای اصلی، معمولاً سبزیجات نیم‌پز می‌گذارند و نوعی سس هم، بسته به نوع غذا، کنارش می‌آورند. سیب‌زمینی سرخ کرده هم که گاهی کنار غذا هست، داغ و تازه سر سفره می‌آید.  بعد از غذای اصلی و پیش از دسر، گاهی سالاد سبز ساده‌ای می‌آورند که چاشنی‌اش کمی روغن زیتون و سرکه است با اندکی نمک و فلفل سیاه. دسر، انواع کیک و شیرینی و کرم و سوفله و مانند این‌هاست که می‌تواند با پنیر و میوه‌ی تازه هم همراه باشد.

فرهنگ غذایی در فرانسه

images-qprفرانسویها در مقابل فست فودها مقاومت زیادی کردند. با اینحال زیاد موفق نبودند. و الان رستورانهای همبرگر زیادی تو سرتاسر کشور وجود دارد. تو کافه ها همبرگرهای سرخ کرده با پنیر (crôque monsieur) به صورت ساندویچ و یه سینی از سبزیجات سالادی یا گوشت سرد (charcuterie) تحویل مشتریان می دهند. از قنادی ها (Pâtisseries ) میتوانید شیرینی جات و از نان فانتزی فروشی ها (crêperies) چیزهایی مثل نون قندی (crêpes) بخرید.

فرهنگ غذایی در فرانسه